VASTGOEDBEHEER

Wij verzamelen voor elke opdrachtgever kwalitatieve en kwantitatieve beheerinformatie. Onze diensten en werkwijze sluiten aan bij de specifieke behoefte van elke klantgroep afzonderlijk. Wij inventariseren, inspecteren, budgetteren en formuleren het meerjaren onderhoud. Wij maken samen met u ook plannen om de beheerinformatie actueel te houden. Dankzij die plannen zijn uw investeringen effectiever en blijven uw data actueel. Vastgoedbeheer is innovatief en levert kwaliteit.

Administratief & Juridisch beheer

Met Vastgoedbeheer haalt u zorgvuldig administratief en juridisch beheer in huis een compleet pakket dat van de incasso en betaling van contractuele vergoedingen tot aan de afwikkeling van juridische aspecten is georganiseerd. Behalve het zoeken naar de meest geschikte huurders en het opstellen van huurovereenkomsten, verzorgen wij o.a. inspectierapporten bij aanvang en beeindiging van de huurperiode. Ook de inkoop van facilitaire diensten behoort tot ons takenpakket.

Technisch beheer

Op het gebied van technisch beheer is ons takenpakket allesomvattend. Zo verzorgen we o.a. eenvoudige technische voorzieningen, ontwikkelen en coordineren we meerjarige onderhoudsplannen, voeren we periodieke inspecties uit en lossen we storingen aan technische installaties op. Kortom, alles wat bij het beheer van uw vastgoed komt kijken is bij ons jaar in jaar uit in bekwame handen. Geen omkijken, geen zorgen en toch opbrengsten genereren met uw leegstaand vastgoed?  Vastgoedbeheer maakt het voor u mogelijk!